DTS – dealer autorizat autoutilitare Iveco

02.05.2023
CUPRINS ARTICOL

Sectiune 1

Transportul este pur și simplu mijlocul sau modul prin care oamenii sau mărfurile se deplasează dintr-un loc în altul. În zilele noastre, a devenit una dintre părțile importante ale vieții umane. Fiecare afacere este într-un fel sau altul legată de această activitate economică și influențează direct funcționarea sau performanța acestora. În cuvinte simple, organizația se bazează pe sistemul de transport complet pentru furnizarea mai bună și la timp a serviciilor și produselor lor.

Sectiune 2

Digitalizarea vieții are un impact major asupra peisajului auto. Pe măsură ce coșurile de cumpărături virtuale se umple datorită comerțului online în creștere, sunt achiziționate tot mai multe vehicule comerciale ușoare (LCV) pentru a transporta bunuri din depozite către consumator. Acest lucru a creat un nou model de afaceri pentru multe companii. Mai mici și mai agile decât camioanele mari, LCV-urile pot deplasa rapid mărfurile, în special în orașe, și încep să constituie o proporție considerabilă de flote. Nu toate modelele sunt similare, iar companiile ar trebui să se asigure că au la îndemână vehiculele potrivite. Doar cumpărarea oricărui vehicul la prețuri scăzute ar putea crește cheltuielile pe drum. 

Sectiune 3

Jucător de elită în lumea transportului global, IVECO este un leader internațional al dezvoltării, producției, marketingului și serviciilor celei mai vaste game de vehicule comerciale ușoare LCV, medii și grele. IVECO oferă produse care satisfac toate nevoile unui transport profesionist, iar gama sa de produse este una dintre cele mai vaste în industria auto. Prin intermediul achizițiilor, alianțelor și fuziunilor internaționale, IVECO și-a consolidat poziția între leaderii din domeniul transportului. Astăzi deține fabrici în Europa, China, India, Rusia, Turcia Australia, Argentina, Brazilia și Africa de sud și este prezent în peste 100 de țări.

DUTCH TRUCK SERVICES IVECO este un partener de încredere pentru toate companiile, mari și mici, care construiesc un serviciu de livrare sau au un serviciu existent, pentru care vehiculele LCV reprezintă un instrument important. DUTCH TRUCK SERVICES este dealer autorizat atât pentru vânzarea întregii game de autoutilitare Iveco și pentru transport persoane, cât și pentru vanzarea de piese originale și reparații în garanție.

Sectiune 4

În calitate de experți în vânzarea întregii game de vehicule comerciale, specialiștii de la DUTCH TRUCK SERVICES IVECO pot face recomandări importante pe baza experienței lor. Este o companie tânără, dar in același timp o echipă de profesioniști cu peste 15 ani de experiență în vânzările și reparațiile produselor gamei IVECO. Pe lângă serviciile de comercializare, oferă și servicii de service. Rețeaua de service Dutch Truck Services este formată din 2 Centre de Service proprii în Pitești și Ploiești. Efectuează reparații în garanție, dar și reparații ale sistemelor mecanice și electrice post-garanție; pune la dispoziția clienților contracte de mentenanță; sunt distribuitori de piese de schimb originale și after-market. Mai mult, au posibilitatea de intervenție cu Atelier Mobil, asigurand astfel revizii și reparații ușoare la cerere.