Scrisoare primita de la Asociatia Daruieste Viata.

01.05.2023
CUPRINS ARTICOL

Stimată Doamnă Ecaterina Albarosa,

Stimată Doamnă Ecaterina Albarosa,

Compania dvs., Dutch Truck Services S.R.L., a devenit, de astăzi, acționar la fericire. Acest e-mail confirmă înregistrarea transferului către Dăruiește Viață.

Profitul investiției dumneavoastră sperăm să-l măsurăm împreună, an de an, în vieți schimbate și în șanse în plus. Pentru pacienți. Pentru familiile lor. Pentru cadrele medicale.

Datorită susținerii dumneavoastră construim și modernizăm spitale și secții din România. Renovăm, dotăm cu aparatură modernă, mobilăm, facem grupuri sanitare în fiecare salon, circuite medicale etc. Identificăm probleme în sistem și, cu ajutorul avocaților încercăm să le corectăm, cerem respectarea drepturilor pacienților. Oferim, cu ajutorul voluntarilor, informații tuturor celor care ne cer sprijinul. Cel mai ambițios proiect al nostru este inițiativa #NoiFacemUnSpital – Spitalul de Copii construit la standarde europene.

Vrem ca investitorii noștri să fie informați și responsabili cu investiția lor. Urmăriți proiectele noastre pe site-ul www.daruiesteviata.ro sau pe pagina noastră de Facebook.

Încrederea pe care ne-o acordați ne dă curajul să facem planuri mărețe și să continuăm proiectele începute. Putem discuta la 0729 999 777 sau pe e-mail, la info@daruiesteviata.ro.

Vă mulțumim,

Echipa Dăruiește Viață