IVECO atinge pragul de 1.800.000 unitati DAILY, produse la Suzzara

30.07.2024
CUPRINS ARTICOL

IVECO atinge pragul de 1.800.000 unitati DAILY produse la fabrica Suzzara (Mantua , Italia) – considerata un centru de excelenta in domeniul asamblarii vehiculelor din gama usoara.

Din 2007, fabrica Suzzara functioneaza dupa un sistem specific de productie care are ca si scop eliminarea imperfectiunilor, risipa si problemele critice – un proces de dezvoltare continua , axat  pe implicarea deplina a fiecarui operator din productie.

Cu o piata bine stabilita care considera  DAILY un vehicul comercial de referinta, IVECO a introdus constant inovatii in tehnologia de bord, si pentru a imbunatatii functionalitatea in cabina, extinzand de asemenea portofoliu de servicii sustinute de conectivitate.

Datorita versatilitatii exceptionale, a robustetii si a eficientei sale, IVECO DAILY raspunde perfect nevoilor specifice ale clientilor, indiferent de misiunea sa.

Pragul de 1.800.000 de unitati produse, a fost atins cu noul eDaily , in versiunea sasiu , asamblat la Suzzara si electrificat la fabrica din Brescia.

Al 1.800.000  - lea DAILY, a fost livrat catre Tesco  - principalul lant  britanic de supermarket-uri -  si se alatura unei flote de 571 de vehicule utilizate de Tesco pentru livrari la domiciliu.