IVECO la IAA TRANSPORTATION 2024, Hanovra

27.09.2024
CUPRINS ARTICOL

17.09.2024 - 22.09.2024

La IAA TRANSPORTATION Hanovra , unul dintre cele mai importante evenimente din industria transporturilor, IVECO expune o gama larga de vehicule alimentate cu biocombustibil HVO, gaz natural, baterie electrica si hidrogen – rezultat al strategiei multi-energie  si al progresului inregistrat de brand, in calatoria sa catre decarbonizarea sectorului transporturilor.

Rolul de pionerat al marcii este subliniat si de prezentarea in premiera mondiala a doua vehicule noi: IVECO S-eWay Rigid – vehicul comercial din gama grea si IVECO eMoovy – vehicul electric din gama usoara, dezvoltat in colaborare cu Hyundai.

Noul IVECO S-eWay Rigid ofera o solutie versatila cu zero-emisii pentru transportul pe distante scurte si medii.
  • Cu o gama variata de modele , cabine, suspensii si ampatamente, si avand disponibilitatea  a 4,5 sau 7 baterii, in diferite dispuneri, IVECO S-eWay Rigid permite configuratii pentru toate aplicatiile.
  • Cu o autonomie de pana la 400 km si capacitate de incarcare rapida de pana la 350KW, IVECO S-eWay Rigid devine solutia perfecta pentru aplicatii urbane  si regionale.

IVECO eMoovy – vehicul electric utilitar usor (categoria 2.5-3.5 tone) - se remarca prinrezistenta, robustete si versatilitate dar si prin design-ul usor modificat pentru aplicatii multiple.
  • Volum de incarcare de pana la 10 mc si o sarcina utila de pana la 1.5 tone
  • Autonomie de pana la 320 Km in ciclul WLTP

Cabina construita de Hyundai, stabileste noi standarde in ceea ce priveste viata la bord, oferind un confort “car-like”  imbinat perfect cu functionalitatea.